Silestone, materiales para superficies de cuarzo para encimeras de cocina y baño

SILESTONE
Ideal per taulells de cuina i bany, revestiments i paviments

SILESTONE està compost en un 94% de Quars Natural, que li proporciona una duresa i una resistència extraordinàries.

És el primer i únic taulell de quars amb protecció antibacteriana, donant-li unes qualitats de higiene úniques en el mercat. És una superfície excel·lent per taulells de cuines, banys, terres i recobriments de parets amb mínimes juntes gràcies al seu gran format.

Altament resistent al rallat i al àcid
El quars és un dels minerals més durs que existeixen. Això fa que els nostres productes siguin molt duraderos, amb un alt nivell de resistència a les agressions externes.

Resistència a les taques
Silestone és una superfície no porosa i altament resistent a les taques de cafè, vi, suc de llimona, oli de oliva, vinagre, maquillatge i molts altres productes d’ús diari.

Resistent al impacte
La elevada resistència al impacte de Silestone, que supera en gran mesura a la de altres productes de similars aplicacions (granit, superfícies sòlides, etc.) permeten tenir una tranquil·litat en la seva cuina davant la manipulació de objectes d’ús quotidià.

Esta resistencia se consigue gracias a su composición en cuarzo (dureza) y resina de poliéster (elasticidad) y al sistema de vibro-compresión utilizado en su fabricación.

COLORS DE EXEMPLE: