Dekton, materiales para revestimientos, suelos y pavimentos, fachadas y encimeras

DEKTON
Ideal per taulells de cuina i bany, revestiments i paviments

DEKTON és una superfície ultra compacta que utilitza la tecnologia “TSP” en la seva fabricació. Com a resultat s’obté un material altament resistent al rayado, al calor i de porositat zero. Ideal per a la seva utilització en taulells de cuina, escales, paviments i façanes, donada la seva varietat de gruixos (0.8/1.2/2/3 cm.)

Alta resistència als raigs UV
Dekton és altament resistent als raigs ultra violeta (UV) i el seu color no es degrada amb el temps, el que fa que sigui un material perfecte tant per a interiors como per a exteriors.

Altament resistent al ratllat
Dekton és una superfície amb alta resistència al rayado. No es ratlla amb els estris d’ús domèstic. No obstant, recomanem l’ús de taules de tall per així protegir els utensilis domèstics.

Resistència a les taques
Degut a la seva porositat nul·la, la nova superfície Dekton, és una superfície altament resistent, tant a les taques ocasionals en l’ús domèstic com als agents químics. Inclús les taques més difícils como les del vi, cafè, tinta i òxid es poden netejar fàcilment. Els esquitxos o gotes de productes de neteja quotidians com lleixiu, neteja tubàries o desgreixant per a forns no produeixen cap desperfecte al material.

Alta resistència al foc i al calor
Dekton presenta una excel·lent resistència a les altes temperatures sense que es vegi afectada la seva estètica ni les seves propietats. Els seus utensilis calents, electrodomèstics, olles i paelles, es poden col·locar directament sobre la superfície sense que parteixi cap mal.

Resistència a la abrasió
Dekton és inclús més resistent a la abrasió que el granit, fet que la converteix en la superfície ideal per a aplicacions en àrees d’alt trànsit. Mentre que altres superfícies mostren desgast amb el pas del temps, el acabat de Dekton perdurarà durant tota la vida del producte i no necessitarà ser reemplaçat o retocat en cap moment.

Resistència al gel i al desgel
El baix coeficient d’expansió tèrmica de Dekton fa que sigui resistent al xoc tèrmic del pas de la calor al fred extrem. La seva resistència natural al gel i al desgel fa que sigui un material perfecte inclús en els entorns més freds i extrems.

Gama de colors disponibles
www.dekton.es/colores